*VIP ÉLETVEZETÉSI COACHING & PRIVÁT KURZUS

Privát figyelem és életvezetési tanácsadás sikeres üzletembereknek, hírességeknek, (ex) élsportolóknak, 

avagy 

MI VAN A SIKEREN TÚL?                     

A nehéz gyermekkori körülmények, a média, a társadalom példáinak hatására, vagy csak a szorgalom, munkaetika követése miatt legtöbbünk teljes gőzzel nekiindul a Siker hegy megmászásának. A siker, mint cél szólhat a pénzügyi biztonságról vagy pénzügyi függetlenségről, a kényelmes, minőségi életről, a valakinek lenni vagy valami fontosat tenni érzéséről, de több is ennél: azt várjuk tőle, hogy egy belső hiányt betömjön, meggyógyítsa a „szilánkot az agyunkban” (mátrix), mondjuk ki: hogy elhozza a boldogságot, amire vágyunk. Mert a végén, ahány ember, annyi út, de ezek az utak mind csak nagyon különböző stratégiák ugyanannak a célnak az elérésére: szeretnénk boldogok, kiteljesedettek lenni, bármi is erre a privát definíciónk. 

De a társadalmi sztenderd szerinti siker nem hozza el ezt a kiteljesedést és gyakran csak távolít a boldogságtól.

Ha azon kevesek közé tartozol, akik nemcsak nekivágtak a sikernek, de el is érték, akkor sejted, miről beszélek.

Emlékszem, már dollármilliomosként tartottam egy előadást a sikerről, ami után hosszú sor kígyózott, hogy a hallgatóság találkozzon velem: gratulálni, könyvet dedikálni, vagy csak egy közös fotóra. Egyik hölgy csillogó szemmel megkérdezte, hogy ennyi siker és nagyszerű dolog elérése után mennyire vagyok boldog? Láttam a szemén, hogy azt várja, azt fogom mondoni, hogy tízes skálán tízes.

Jó szokásomhoz híven, az őszinte megbotránkoztatást választottam a csúsztatott belesimulás ellenében:

– tízes skálán?  Olyan …6.5-7-es…

Láttam, hogy nagyon meglepődött. Valamilyen ideál, amit építgetett a sikerről szóló előadásom közben, az most csendes robajjal dőlt össze benne.

Pedig nem volt párkapcsolati vagy egészségügyi problémám, nem történt haláleset vagy más negatív az életemben akkoriban. Csupán mélyen őszinte voltam. A nagy siker, az elismerés pozitívumai,  a jól végzett munka öröme mind megvolt, de ez is CSAK eddig tudott felhozni engem azon a bizonyos 10-es boldogságskálán. 

Itt kellett szembenéznem és  fennhangon is kimondanom, ami már belül formálódott bennem: a siker, elismerés, a szuperkarrier NEM fogja elhozni azt a kiteljesedést, amit várok tőle. Ez max. a 6.5-7-es szintig jó. Véleményem szerint a siker (hogy mi ez és mekkora, az egyénileg különbözik) nemcsak jó, hanem megkerülhetetlen eleme az önmegvalósításnak, kiteljesedésnek. Ha ezt átugorjuk, mert sok macera van vele, ugye, akkor az Élet egy adott ponton mindig visszaléptet pár kockával – ugyanazokhoz a problémákhoz (pénzhiány, sárga csekkek stb). Viszont: fel kell ismerni, mikor és meddig segítő hátszél és melyik pillanattól már lehorgonyzó függőség.

 A siker tehát nem rossz dolog.   A siker szuper dolog, nélküle valószínű 4-5-öt mondtam volna. De egy bizonyos szinten túl már nincs mit várni tőle. Jottányit sem képes már előremozdítani a virtuális kiteljesedés skálán. 

Nagyon sok gazdag, sikeres embert látok, akik belül tudják, hogy ez a siker-csónak áthozott a folyó túlsó partjára, de ha tovább akarok menni, ki kell szállnom és gyalog folytatnom, nem pedig evezgetnem fel-le a folyón – csak mert az evezgetés az már szuperül megy.

Nagyon sok gazdag, sikeres embert látok, akik ugyan  érzik ezt belül – de rémülten elfordulnak, mikor ezzel farkasszemet kellene nézni. Inkább hazudnak maguknak; maradnak a jól bevált automatizmusoknál, a pénzen és tekintélyen megvásárolt  5 csillagos bánásmódnál, miközben belül érzik, hogy ez hamis és felszínes. 

Maradnak ebben a langyos komfortzónában, mert nehéz megkérdőjelezni az életünk teljes épületét, választott stratégiánkat …  hát akkor nem is jól csináltam, nem is jól választottam? Pedig minden pozitív élményem ehhez az úthoz, ezekhez az eredményekhez kötődik …

De igen! Ott és akkor jól választottál, az utad része volt a sikerépítés és siker. Nincs baj a sikerrel, pénzzel, eredményességgel – nem kell a ló túlsó oldalára esni. 

Itt és most  a továbblépéshez viszont már lehet MÁS dolgok integrálása a jó döntés. Olyan új nézőpont, ami figyelembe veszi a teljes képet. A siker jó oldalát, de mellékhatásait, árát is. Az utazás örök, de a csónakot néha gyaloglásra kell cserélni.

„A rekordok veszélyesek”‘ – olvastam valahol. Mivel nem értettem miért, sok rekordot állítottam fel én magam is a saját területemen. Ma már tudom, miért veszélyesek: a rekord(éhség) feladja a hosszú távot, lemond a fenntartható növekedésről a rövidtávért, a kisajtolt csúcsteljesítményért. Sportolók tudják, miről beszélek: 20 év alatt az “egészséges” élsporttal úgy kizsigerelik a testet, aminek böjtje az élet hátralevő részében érezhető lesz. Ugyanezek érvényesek üzletembereknél is: lelkileg, kapcsolatilag, egészségügyileg. 

Észrevenni még észrevesszük, hogy változtatni kellene, de vajon elhessegetjük-e az irányváltást? Vagy képesek vagyunk ugrani, átszervezni, váltani, átrendezni az értékpiramisunkat?  Vagy megvárjuk a sors figyelmeztető jelét: betegség, autóbaleset, anyagi csőd? 

A többség, aki a fenti helyzetben van, megvárja a sorscsapást. Megfigyeléseim szerint 97% így tesz. A 3% viszont van annyira tudatos, hogy keresi és elkapja a felé dobott mentőövet. 

Az élet második felében  más szabályok érvényesek – ami működött az élet délelőttjén, már nem működik az élet délutánján – mondja nem kisebb szaktekintély, mint Jung.

Jómagam is átmentem mindezen. Saját karrieremben voltam (és vagyok ma is) világszinten jegyzett. 5 kontinensen beszéltem többezres arénák előtt.  Imádtam amit csinálok, és piszok jó voltam benne. Szikrázó flowban építettem az üzletemet a 10 évből 5-ben, és a másik 5-ben pedig lazább tempóban, de elégedetten. Imádtam csinálni. Kiváló életstílust alapoztam ezzel meg, ami azóta is kitart.

És hálás vagyok, hogy 7-ig elvitt ez az expressz  a boldogság/kiteljesedés skálán. Azt gondolom a magam és a környezetem példáját látva, hogy ha átlag esetben az önmegvalósításfaktorunk 5-ös, azt anyagi sikerrel, gazdagsággal, testhezálló csúcskarrierrel fel lehet vinni 7-ig. De ez itt a „siker- expressz” végállomása. Lehetséges elérni a 8-as és 9-es fölötti szinteket is, de immár új iránnyal, új eszközökkel.

Megoldás? Van.

De egy problémát nem lehet megoldani ugyanazon a szinten, amin létrejött. Akkor most irány egy himalájai barlang és kötelező vegán lenni, esetleg fényt enni? Van olyan út, amelyen nem kell feladjam a teremtőerőmet, anyagi jólétemet, azt, hogy szeretek különleges éttermekbe járni, rock koncertekre, zajos társaságba, 5 csillagos hotelekben megszállni, vitorlázni  vagy a legújabb divat szerint öltözködni… ÉS EMELLETT belsőleg is tartalmas életet élni, ami túlmutat a mosolygó maszkokon, a „ki ismer kit” helyezkedésén, a Facebook / Insta csillogáson? LEHETSÉGES.

Mit jelent itt a belsőleg tartalmas élet?

 • a siker új mércéje az, hogy mennyire vagy önazonos, autentikus, mennyire éled a saját életedet 
 • önbecsülésedet belülről meríted, nem külső visszajelzésekből
 • tisztában vagy mindhárom emberi életküldetéssel, és személyesen a te 3 életküldetéseddel 
 • gyakorlati terved van a megvalósításukhoz, és ezek mentén cselekszel is
 • belső rejtett hiedelmeid mintázata helyett tudatosan teremtesz/vonzasz be embereket, eseményeket
 • jelen pillanat megélése
 • párkapcsolat, szexualitás újjászületése
 • Transzcendens Erővel/Teremtővel/Felső Énnel való kapcsolat 
 • és ami mindehhez háttérként kell: összerakod tudásod puzzle-jeit néhány újjal és átlátod az Életet, az Univerzum és Emberiség működésének teljes térképét, ahogy eddig még soha!

Más megközelítésből: 3 féle kapcsolat mestere kell legyél

 • mellérendelt kapcsolatok, ahol intimitást tanulsz: pl. párkapcsolat, barátság
 • felérendelt kapcsolat, ahol vezetést tanulsz: akiknek a vezetője vagy, akikért felelősséget vállaltál
 • alárendelt kapcsolat, ahol alázatot tanulsz: pl. Felső Én/Teremtő/Transzcendens

Mindezt hogyan?

A kérdéseket megszenvedtem én is, a válaszokért néhol – szó szerint is és átvitt értelemben is – a világ végére kellett elmennem. Így született meg az ÉLET-INTELLIGENCIA FOLYAMATOK®, amire csoportosan is egyénileg is jelentkezhetsz. A kurzus ígérete nem az, hogy a fenti témakörök mesterévé tesz ilyen rövid idő alatt. Az ígéret az, hogy a fenti témákba olyan beavatást ad, ami átütő inspirációt, új elemi erejű életperspektívát ad, és elindít a radikális változás felé vezető úton. Nyitottság és bátorság a belépő része!

Az egyéni VIP verzió egy 6-9 hónapos privát folyamat, ami egyszerre  coaching és személyreszabott privát kurzus. Az egyszemélyes Élet-Intelligencia kurzus ára 3x-os (a csoportárhoz képest), mert van, aki olyan maximális diszkréciót szeretne, ami tényleg négyszemközt zajlik, és sokkal több személyes figyelmet, mint amire egy 15-20 fős csoportban esély van. (Hasonlóan egy repülő business osztályához: 3x annyi hely, 3x annyi figyelem, 3x ár.)

Ez egy rugalmasan, hozzád igazított 6-9 hónapos intenzív folyamat; több mint  féléves lemerülés az élet nagy kérdéseibe: másfél órás személyes  coaching ülésekkel, elméleti tananyaggal, munkafüzetekkel, tesztekkel, gyakorlatokkal, vizualizációkkal, meditációkkal,  házi feladatokkal, konkrét online támogatással a személyes ülések között is. 

Mindez úgy, hogy 

 • XXI. századi, tudományos alapokon nyugvó módszerekkel támaszkodunk 
 • Nem cél, hogy világi életedet feladd és te legyél „a szerzetes, aki eladta a Ferrariját” !!  Az Integrál filozófia – ami mentén dolgozunk – egyforma fontosságot rendel a világi és belső értékeknek, ezek harmóniájára egyidejűségére törekszik, fenntartható, kiteljesítő módon

Ár: 

nettó 1.200.000 HUF

Tartalmazza a 15 darab 90 perces Élet Intelligencia Folyamat coaching ülést Balogh Ottóval

Teszteket, tesztek kiértékelését

Egy  business class repülőjegy  vagy egy jobb belföldi nyaralás árából radikálisan megváltoztatod az Életed!

(Ha úgy érzed itt a helyed, akkor add le a jelentkezésed! A folyamatot egy nulladik alkalom, ismerkedő beszélgetés előzi meg, a döntés, hogy szerződünk-e erre a folyamatra, itt vagy ezt követően születik meg.)